Nominer Bogeråsen borettslag til «Norges beste bomiljø»

Posted by – 1. juni 2021

Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) skal kåre Norges beste bomiljø, og i den forbindelse ønsker KOBBL å kåre det beste bomiljøet i Kongsvinger og Omegn. KOBBL gir i tillegg en pengegave til vinneren.

Borettslag og sameier kan nominere seg selv, så her har alle mulighet til å vinne.

KOBBL leter etter borettslaget eller sameiet som har et bomiljø som beboerne verdsetter høyt. Det kan være de råeste sommerfestene, de koseligste nissefestene eller kanskje de aller mest smakfulle vaflene. Men det kan også være helt andre ting som gjør at bomiljøet er spesielt godt akkurat der du bor. Kanskje er det den snilleste bestemoren, den hjelpsomme naboen eller de morsomste dugnadene som historien i ditt borettslag eller sameie handler om.

Send inn din historie eller ditt forslag. Det borettslaget eller sameiet i KOBBL med det beste bomiljøet vil vinne en premie på 25 000 kroner og også gå til den store nasjonale finalen i regi av NBBL i november.

Siste frist for å nominere er 30. juni

Her finner dere link til nomineringsside: https://www.kobbl.no/Nyheter/ArtMID/628/ArticleID/135/Er-Norges-beste-bomilj248-i-Kongsvinger-og-omegn8

Closed