Month: september 2020

Posted by – 28. september 2020

FargeforslagFargevalg – garasjer

Styret ønsker at andelseierne skal være med på å bestemme hvilken farge garasjene våre skal ha. Vi har valgt ut 4 farger og ønsker en avstemning på hvilken farge andelseierne ønsker.

Styret foreslår samme farge på alle garasjene og flertallet av andelseierne bestemmer hvilken farge. Vi ønsker at alle velger et første og et andre valg av de fire fargene styret har valgt ut.

 

Det er malt fargeprøver baksiden av midterste garasjerekken på nedre garasjeområdet. Nr. 1 er øverste farge og nr. 4 er nederste farge.

  1. Brun jord
  2. Blå
  3. Berg
  4. Kontur grå (samme farge som husene)

Svarslipp er delt ut i postkassene og leveres inn til styret innen 10. oktober.

Dunad – maling av garasjer

Posted by – 28. september 2020

Det kom forslag på beboermøtet våren 2020 om å gjøre malejobben på dugnad. Dersom en gruppe melder seg til dette arbeidet, så må de delta på å male alle garasjene. Det vil bli slik at man ikke kun maler sin egen garasje, men bidrar på alle garasjene. Det vil være kostnadsbesparende for borettslaget å få gjennomført dette på dugnad og vi håper så mange som mulig stiller seg positive til å delta.

Styret gjør en kartlegging på interesse for å delta på dugnad kan melde interesse på svarslipp som er delt ut i postkassene og levere denne til styret innen 10. oktober.