Month: november 2011

Vi tenner lysene på juletreet på lekeplassen…

Posted by – 30. november 2011

…førstkommende søndag klokka 17:00. Vi går rundt juletreet, drikker gløgg og brus og barna får godtepose.

Håper du kommer!

Kjøpt inn fliser til rehabilitering? Husk å levere kvittering!

Posted by – 25. november 2011

Beboere som har kjøpt inn fliser til erstatning for fliser som er tatt ned i forbindelse med riving av baderomsvegg kan få utgiftene til dette refundert med inntil kr. 220,- pr.m2. Kvittering som viser mengde og pris pr. m2 legges i postkassa til Huldervegen 12 for refusjon. Påfør kontonummer og navn på kontoeier. Kvitteringer må leveres inn innen utløpet av november slik at de kan bli tatt med i byggeregnskapet inneværende år.

Det presiseres at refusjonsordningen gjelder for erstatning av eksisterende fliser. Leiligheter uten flislagt bad før rehabiliteringen og som har benytte muligheten til større utbedringer med fliser på bad/toalett omfattes ikke av refusjonsordningen.

Informasjon om kabel-TV

Posted by – 18. november 2011

Borettslaget har en kollektiv avtale med Canal Digital for kabel-TV og internett. Men hver beboer har anledning til å tilpasse sitt eget TV- og internettabonnement via Canal Digitals «Min Side«.

Her kan du blant annet endre bredbåndshastighet, se en oversikt over dine egne dekoderbokser (med bruksanvisning og teknisk hjelp), bestille kabel-TV-produkter samt se fakturaer og endre frekvens på utsending av faktura. For mer informasjon, gå inn på Canal Digitals «Min Side» eller se her: http://aapenkanal.no/index.php/22011/21-start-a-bruke-minside

Julegrantenning i borettslaget

Posted by – 16. november 2011

Vi tenner julegrana på lekeplassen søndag 4. desember klokka 17-18. Hold av datoen! Det blir servert gløgg og pepperkaker.

Fusjon mellom KOBBL og UBBL

Posted by – 16. november 2011

Styret i KOBBL har vedtatt å gå inn for å fusjonere med UBBL (ullensaker boligbyggelag). Informasjonsskriv fusjon KOBBL og UBBL

Gatelys Huldervegen og Alvevegen

Posted by – 16. november 2011

Gatelysene i Huldervegen og Alvevegen har som flere har merket vært borte i noen uker nå. Feilen er meldt til kommunen og den vil bli rettet i uke 48.