Oppdatert informasjon angående rehabilitering

Posted by – 11. juni 2011

Nylig sendte styret ut oppdatert informasjon angående rehabilitering: Informasjon rehabilitering

Der står det blant annet at arbeidet med innvendig riving nå har startet i Alvevegen 24-18 og at i uken før den innvendige rehabiliteringen starter i den enkelte leilighet vil Glåma Bygg ta kontakt med den enkelte beboer for befaring og dokumentasjon (bilder) av veggene.

Videre fremdriftsplan for rehabiliteringen finnes her: Komplett fremdriftsplan rehabilitering revidert.

Husk at den enkelte beboer må sørge for å rydde og tømme rommene som skal rehabiliteres før planlagt oppstartsuke. Det er også viktig å skru ned alt som er fastskrudd til veggene. Videre må alt av møbler, esker og annet utstyr fjernes fra de aktuelle rommene. Hvis det ikke er mulig å tømme rommene fullstendig så må det som står igjen pakkes inn i plast som teipes (dette for å forhindre mugg og soppsporer).

 

Closed